ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ











ΔΩΡΕΑΝ 15ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ «ΕΛΑΙΩΝΕΣ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Που βρίσκονται οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ;
Οι παιδικές κατασκηνώσεις Ελαιώνες απέχουν λιγότερο από 100χλμ από τη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται στο Γομάτι Χαλκιδικής μέσα σε έναν αιωνόβιο ελαιώνα με πολλά λουλούδια, πλούσια βλάστηση και βρέχεται από τον κόλπο του Αγίου Όρους. Οι παραλίες της περιοχής μας είναι βραβευμένες με  ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ από την Ε.Ε. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως «..ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ..» από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης!

Τι είναι το πρόγραμμα;        
Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιδοτεί τη διαμονή παιδιών ηλικίας 6-16 ετών στην κατασκήνωση για 15 συνεχόμενες ημέρες.

Πως μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης στην κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ;
Επισκεφθείτε το site μας, www.eleonescamp.gr και συμπληρώστε το δελτίο εγγραφής στον κόκκινο αστερία, στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να υποβάλλεται και την αίτηση συμμετοχής στον ΟΑΕΔ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 2310243383 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Πως μπορούν τα παιδιά των ενδιαφερόμενων δικαιούχων να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα;
Οι υποψήφιοι δικαιούχοι εγγράφονται ως πιστοποιημένοι χρήστες στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Υποβάλλεται ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Γίνεται μοριοδότηση με βάση συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής. Καταρτίζονται δυο διαφορετικοί πίνακες συμμετεχόντων δικαιούχων: ένας για τους ανέργους και ένας για τους εργαζόμενους. Για τα παιδιά των επιλεγέντων δικαιούχων εκδίδεται ηλεκτρονική επιταγή διαμονής στην κατασκήνωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ελαιώνες Camp
Γραφεία Θεσ/νίκης: Τσιμισκή 71, 3ος όροφος Τ.Κ.:54622,
τηλ.: 2310.243383 & 2310.284930, fax:2310.284138

0 σχόλια:

Εγγραφή μέσω e-mail